Προσφορά!

LG F4WV709S1E (Πλυντήριο Ρούχων 9kg 1400 Στροφών με Ατμό & Wi-Fi)

440.00

Κατηγορία:

Περιγραφή

Ύψος: 85cm
Πλάτος: 60cm
Βάθος: 56.5cm
Χρώμα: Λευκό
Επίπεδο Θορύβου Στύψιμο dΒ(A): 71
Στροφές στυψίματος: 1400
Ενεργειακή κλάση: A
Χωρητικότητα: 9 κιλά

AI DD
Βασισμένο σε έναν μεγάλο όγκο δεδομένων συσσωρευμένης εμπειρίας πλύσεων, το AI DD παρέχει τη βέλτιστη κίνηση πλύσης για την καλύτερη φροντίδα των ρούχων σου. Το AI DD ανιχνεύει όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος, και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα. Αυτό εγγυάται κάθε φορά ήπια φροντίδα στα υφάσματα, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους κατά 18%. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των ρούχων που χρησιμοποιείς συνεχώς, όπως των αθλητικών, των κλινοσκεπασμάτων και των λευκών ειδών.

Λιγότερες ζάρες, αυξημένα επίπεδα υγιεινής
Το πρόγραμμα Allergy Care χρησιμοποιεί νερό και θερμότητα για να δημιουργήσει ατμό που αποστειρώνει τα ρούχα απαλά. Αυτό μειώνει κατά 99,9% τις αλλεργιογόνες ουσίες, όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα. Παράλληλα οι ζάρες που διαμορφώνονται κατά την αφύγρανση αφαιρούνται μέσω του ατμού κατά τη διάρκεια του στεγνώματος.

Ολοκληρωμένη πλύση σε 39 λεπτά
Για εσένα που έχεις ελάχιστο χρόνο να διαθέσεις στις δουλειές του σπιτιού, η τεχνολογία TurboWash καθαρίζει τα ρούχα σου σε μόλις 39 λεπτά.

Συμβατό με το TWINWash Mini
Δύο διαφορετικά φορτία ρούχων και μόνο 1 πλυντήριο; Κανένα πρόβλημα. Εξοικονομήστε χρόνο και απολαύστε την ευκολία που προσφέρει το νέο πλυντήριο διπλής φόρτωσης LG TWINWash™ πλένοντας ταυτόχρονα, δυο διαφορετικά φορτία ρούχων.

SmartThinQ
Από τον απομακρυσμένο χειρισμό πλύσης έως τη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης, το πλυντήριό σου μόλις έγινε εξυπνότερο χάρη στην τεχνολογία SmartThinQ. Μπορείς να «επικοινωνήσεις» εύκολα με τη συσκευή και να έχεις πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες με σύνδεση Wi-Fi.