Χαρακτηριστικά Πλυντηρίων ρούχων Gorenje

AllergyCare

Αποτελεσματικό ξέβγαλμα
Η λειτουργία AllergyCare είναι ιδιαίτερα φιλική για άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Θα πλύνει τέλεια τα ρούχα σας αλλά και θα τα ξεβγάλει με πρόσθετη ποσότητα νερού για να είναι πραγματικά άψογα.

BioWash

Πλύσιμο με οικολογικά απορρυπαντικά
To πρόγραμμα BioWash είναι η τέλεια λύση για όλους όσους χρησιμοποιούν οικολογικά απορρυπαντικά όπως σφαιρίδια BioBall ή ταμπλέτες απορρυπαντικών. Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει μεγάλη ποσότητα νερού, θερμοκρασίες μέχρι 90 ° C και εντατικό πλύσιμο. Με τον τρόπο αυτό επιτρέπει την βέλτιστη χρήση των οικολογικών απορρυπαντικών για την καθαριότητα της μπουγάδας σας.

SterilTub

Η λύση για ευωδιαστά ρούχα
Αυτό το πρόγραμμα κάνει το εσωτερικό του πλυντηρίου ναπαραμένει απόλυτα καθαρό και αποστειρωμένο, επιτρέποντας μια ευχάριστη μυρωδιά. Το πλύσιμο με απορρυπαντικό σε χαμηλότερες θερμοκρασίες μπορεί να οδηγήσει σε ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη των βακτηρίων που με τη σειρά του θα μπορούσε να προκαλέσει μια αποκρουστική μυρωδιά στα ρούχα σας. Το πρόγραμμα SterilTub λειτουργεί με το τύμπανο κενό και εξαλείφει τυχόν βακτήρια από το εσωτερικό της συσκευής.

AntiAllergy προγράμματα

Για επιπλέον προστασία του ευαίσθητου δέρματος των μωρών και των ενηλίκων
Τα προγράμματα AntiAllergy Cotton, Baby, και AntiMites χρησιμοποιούν υψηλότερη θερμοκρασία, περισσότερο νερό και επιπλέον ξέβγαλμα. Ως αποτέλεσμα, το απορρυπαντικό διαλύεται πιο αποτελεσματικά και τα ρούχα είναι πολύ καλά ξεπλυμένα. Τα απορρυπαντικά σε σκόνη, τα αλλεργιογόνα και τα ακάρεα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια δυσάρεστη αίσθηση για ευαίσθητο ή ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα όπως του μωρού θα πρέπει να εξαλειφθούν από τα ρούχα, από τα κλινοσκεπάσματα και από τα μεγαλύτερα είδη ένδυσης.