Προσφορά!

Korting KECT 641 BCSC Κεραμική Εστία+Pyramis 60 ΑΠ 1016 + 58HL 4003 Φούρνος άνω Πάγκου 66lt με Κεραμικές Εστίες Π59.5εκ. Inox Pyramis 60 ΑΠ 1016 + 58HL 4003 Φούρνος άνω Πάγκου 66lt

490.00

Κατηγορία:

Περιγραφή

Περιγραφή

Εντοιχιζόμενη εστία κουζίνας KECT 641 BCSC από τον κατασκευαστή Korting, με 4 ζώνες μαγειρέματος.
Είναι κεραμική με γυάλινη λεία επιφάνεια, η οποία όταν θερμαίνεται αλλάζει σε κόκκινο χρώμα. Θερμαίνεται πολύ γρήγορα και ομοιόμορφα χάρη στις θερμαντικές αντιστάσεις που βρίσκονται κάτω από την επιφάνειά της. Επίσης ο καθαρισμός της είναι πιο εύκολος, σε σχέση με τις κλασικές εμαγιέ εστίες.
Λειτουργεί αυτόνομα, δηλαδή μπορεί να λειτουργήσει μόνη της χωρίς την ανάγκη για σύνδεση με φούρνο. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της κουζίνας σας εξυπηρετεί καλύτερα. Είναι κατάλληλη για συνδυασμό με φούρνο άνω πάγκου, αφού ο φούρνος μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, ανεξάρτητα από τις εστίες.

Ο χειρισμός για την επιλογή των επιθυμητών θερμοκρασιών και ρυθμίσεων γίνεται ψηφιακά και μέσω αφής. Όλες οι επιλογές βρίσκονται στο κάτω μέρος της εστίας και είναι ενσωματωμένες στην επιφάνεια. Συνεπώς, το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσετε το μαγείρεμα, είναι μερικά απαλά αγγίγματα με το δάχτυλό σας.

Διαθέτει επίσης κλείδωμα ασφαλείας για παιδιά, το οποίο εξασφαλίζει ότι η εστία δεν θα ενεργοποιηθεί κατά λάθος. Πατώντας το κουμπί κλειδώματος, αποσυνδέονται όλες οι λειτουργίες και μπορεί γρήγορα και εύκολα να ασφαλιστεί οποιαδήποτε εστία. Η εστία μπορεί να ξεκλειδώσει πατώντας ξανά το κουμπί για λίγα δευτερόλεπτα.

Διαστάσεις:
• Διαστάσεις συσκευής (ΠxΒxΥ): 60 x 51 x 4.7 cm
• Διαστάσεις εντοιχισμού (ΠxΒ): 56 x 49 cm
Χαρακτηριστικά:

Αριθμός Εστιών: 4
Τύπος: Κεραμική

2ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ