Τεχνολογίες και Καινοτομίες Προϊόντων

Τεχνολογίες και Καινοτομίες Προϊόντων LG

Επιλέξτε ανάμεσα σε προϊόντα υψηλής αισθητικής και απαράμιλλης ποιότητας, εξοπλίζοντας το χώρο σας με λύσεις LG εξελιγμένης τεχνολογίας.

Χαρακτηριστικά ψυγείων LG

DoorCooling+™
Έως 32%* πιο γρήγορη & ομοιόμορφη ψύξη, παντού
Οι αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος του ψυγείου βοηθούν στη διατήρηση της θερμοκρασίας ώστε να διατηρούνται τα τρόφιμά σας φρέσκα.
FRESHBalancer™
Βελτιστοποίηση υγρασίας.
Το FRESHBalancer™ διατηρεί με ασφάλεια την υγρασία μέσω του κινούμενου διακόπτη εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά, ανάλογα με τη λειτουργία που έχετε ρυθμίσει.
FRESHConverter™
Επιλέξτε τη βέλτιστη θερμοκρασία ανά τύπο τροφίμων.
Το FRESHConverter™ διατηρεί σε άριστη κατάσταση το κρέας, τα ψάρια και τα λαχανικά σας αντίστοιχα.
SmartThinQ™
Ρυθμίστε το ψυγείο σας εξ αποστάσεως.
Με συμβατό smartphone και την εφαρμογή LG SmartThinQ™, μπορείτε να ρυθμίσετε από απόσταση τη θερμοκρασία, έτσι ώστε το ψυγείο σας να είναι έτοιμο να δεχτεί μια μεγάλη γκάμα τροφίμων. (Για την εφαρμογή LG SmartThinQ™ απαιτείται συμβατό smartphone με Android 4.1.2 (JellyBean) ή νεότερη έκδοση ή iOS 8 ή νεότερη έκδοση. Απαιτείται τηλέφωνο και σύνδεση δεδομένων οικιακού Wi-Fi).
Αποδοτική εξοικονόμηση ενέργειας.
Χάρη στο Γραμμικό Συμπιεστή Inverter της LG, επιτυγχάνεται η καλύτερη απόδοση σε σχέση με τον ανταγωνισμό, χρησιμοποιώντας λιγότερα μέρη από τους συμβατικούς συμπιεστές. Κατά συνέπεια, ο Γραμμικός Συμπιεστής Inverter έχει λιγότερα σημεία τριβής με αποτέλεσμα να κάνει λιγότερο θόρυβο.
Multi Air Flow
Γρήγορη & Ομοιόμορφη Ψύξη.
Ο αέρας ψύξης παρέχεται σε κάθε γωνιά του ψυγείου με πολλαπλές οπές εξαερισμού.
Smart Diagnosis™
Τo Smart Diagnosis™ της LG σας επιτρέπει να εντοπίζετε εύκολα κάποιο ενδεχόμενο πρόβλημα της συσκευής σας. Οι εκπρόσωποι της LG στο τηλεφωνικό κέντρο μπορούν να διαγνώσουν γρήγορα τα περισσότερα προβλήματα από το τηλέφωνο, γλυτώνοντάς σας χρόνο και κόστος επίσκεψης του τεχνικού.

Χαρακτηριστικά πλυντηρίων LG

Τι είναι το AI DD™;
Το AI DD™ ανιχνεύει όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος, και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για το ύφασμα.
6Motion DD
Βέλτιστη πλύση για υφάσματα.
Αφού επιλέξετε πρόγραμμα πλύσης, η τεχνολογία 6Motion Direct Drive αναλαμβάνει να κινήσει τον κάδο σε πολλαπλές κατευθύνσεις, προσδίδοντας στα υφάσματα την κατάλληλη φροντίδα ενώ καθαρίζει τέλεια τα ρούχα.
Inverter Direct Drive Μοτέρ
Λιγότερες δονήσεις, λιγότερος θόρυβος.
Όχι ένα, αλλά δύο υψηλής απόδοσης μοτέρ Inverter Direct Drive βελτιώνουν την απόδοση του πλυσίματος και την αντοχή, χωρίς θόρυβο και δονήσεις. Επιπλέον, τα μοτέρ εκλύουν λιγότερη ενέργεια με αποτέλεσμα μικρότερη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.
Steam
Λιγότερες ζάρες, αυξημένα επίπεδα υγιεινής.
Με την τεχνολογία LG Steam εξαλείφεται το 99,9% των αλλεργιογόνων, όπως τα ακάρεα σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες ή αναπνευστικά προβλήματα, ενώ παράλληλα μειώνονται οι ζάρες κατά 30%.
SmartThinQ™
Έξυπνη συσκευή.
Από τον απομακρυσμένο χειρισμό πλύσης έως τη λήψη πρόσθετων προγραμμάτων πλύσης, το πλυντήριό σας μόλις έγινε εξυπνότερο χάρη στην τεχνολογία SmartThinQ™. Μπορείτε να “επικοινωνήσετε” εύκολα με τη συσκευή και να έχετε πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες με σύνδεση Wi-Fi.

Χαρακτηριστικά πλυντηρίων Gorenje

AllergyCare

Αποτελεσματικό ξέβγαλμα
Η λειτουργία AllergyCare είναι ιδιαίτερα φιλική για άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Θα πλύνει τέλεια τα ρούχα σας αλλά και θα τα ξεβγάλει με πρόσθετη ποσότητα νερού για να είναι πραγματικά άψογα.

BioWash

Πλύσιμο με οικολογικά απορρυπαντικά
To πρόγραμμα BioWash είναι η τέλεια λύση για όλους όσους χρησιμοποιούν οικολογικά απορρυπαντικά όπως σφαιρίδια BioBall ή ταμπλέτες απορρυπαντικών. Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει μεγάλη ποσότητα νερού, θερμοκρασίες μέχρι 90 ° C και εντατικό πλύσιμο. Με τον τρόπο αυτό επιτρέπει την βέλτιστη χρήση των οικολογικών απορρυπαντικών για την καθαριότητα της μπουγάδας σας.

SterilTub

Η λύση για ευωδιαστά ρούχα
Αυτό το πρόγραμμα κάνει το εσωτερικό του πλυντηρίου ναπαραμένει απόλυτα καθαρό και αποστειρωμένο, επιτρέποντας μια ευχάριστη μυρωδιά. Το πλύσιμο με απορρυπαντικό σε χαμηλότερες θερμοκρασίες μπορεί να οδηγήσει σε ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη των βακτηρίων που με τη σειρά του θα μπορούσε να προκαλέσει μια αποκρουστική μυρωδιά στα ρούχα σας. Το πρόγραμμα SterilTub λειτουργεί με το τύμπανο κενό και εξαλείφει τυχόν βακτήρια από το εσωτερικό της συσκευής.

AntiAllergy προγράμματα

Για επιπλέον προστασία του ευαίσθητου δέρματος των μωρών και των ενηλίκων
Τα προγράμματα AntiAllergy Cotton, Baby, και AntiMites χρησιμοποιούν υψηλότερη θερμοκρασία, περισσότερο νερό και επιπλέον ξέβγαλμα. Ως αποτέλεσμα, το απορρυπαντικό διαλύεται πιο αποτελεσματικά και τα ρούχα είναι πολύ καλά ξεπλυμένα. Τα απορρυπαντικά σε σκόνη, τα αλλεργιογόνα και τα ακάρεα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια δυσάρεστη αίσθηση για ευαίσθητο ή ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα όπως του μωρού θα πρέπει να εξαλειφθούν από τα ρούχα, από τα κλινοσκεπάσματα και από τα μεγαλύτερα είδη ένδυσης.